top of page
Search

Gegrilde Radijsjes met tijm

Updated: Aug 21, 2021


Ingrediënten

- 2 bossen radijzen

- 2 teentjes look

- 2 à 3 lente-uitjes (of sjalotten of rode uit)

- 2 kl tijm

- 1 kl peterselie

- 2 à 3 el frambozen-, sherry of rodewijnazijn

- 1 kl honing

- 3 el olijfolie

- zeezout



Bereiding

  1. Verwarm de over voor op 180°

  2. Doe de radijzen met de lente-uitjes, look, tijm en bladpeterselie in een vuurvast schaal

  3. meng de azijn, olie, honing en zeezout

  4. Giet het mengsel over de radijzen en meng alles goed zodat alle radijzen met een laagje bedekt zijn

  5. Zet de schaal in de oven en laat minstens 20min bakken

  6. Werk de radijsjes af met zeezout en extra tijm

45 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page